seductierapida.ro - site-ul #1 de agatat si seductie din Romania
Part of the
Fast Seduction 101
Network
      > seductierapida.ro -> Bruno Medicina -> Credinta sau increderea  

(Site-ul Nou)

Home

Forum

Player Guide (ro)

Acronime

Articole

Bruno Medicina

Video & Audio

Sun Tzu (en)

Materiale (en)

Carti recomandate

Linkuri utile

Contact

Termene si Conditii
Politica de Confidentialitate
Politica de Anti-Spam

Voteaza in Top 100
Voteaza in Hot100Copyright ©2003-2005
www.seductierapida.ro


Credinta sau increderea

print email

Bruno Medicina, copyright © by leadercommunications.com, toate drepturile rezervate.

A fost scris: "credinta este acea stare de spirit care poate fi indusa sau creata in urma indicatiilor sau instructiunilor repetate catre subconstient, avand ca punct de plecare experienta sintetica".
Prin experienta sintetica se intelege o sugestie exercitata de voi insiva, precum o biografie cere este scrisa direct de protagonist.
Construindu-va, in mod repetat, o imagine mentala despre voi insiva, ca si cum v-ati fi realizat deja visul, veti obtine Credinta care va este necesara, deoarece Credinta este viata pentru realizari.

Gigantii istoriei au recunoscut Credinta

Pascal a spus: "Credinta afirma multe lucruri in fata carora simturile tac, dar nu afirma nimic din ceea ce ea afirma, simturile nu neaga; este superioara lor, dar nu le este contrara."
Goethe a spus: "Epocile credintei sunt epocile fecunditatii, dar sunt in acelasi timp si epocile lipsei de credulitate, oricat de luminoase ar fi, nu vor produce nici un bun trainic".
Si cum a spus Schlegel: "In viata, toate marile realizari incep si fac primul pas cu Credinta".

Aveti incredere ca veti reusi ceea ce v-ati propus.

Stimulul increderii

Increderea este unul dintre stimulii fundamentali pentru mintea noastra, deoarece ea ii transmite acele vibratii, acele impulsuri care sunt necesare pentru ca ideea creata de noi sa fie perceputa in mod valid si activ.
Pentru a permite mintii noastre sa actioneze in mod valid este deci necesar ca dorintele sa fie isotite de credinta.

Cum sa va dezvoltati increderea

Iata acum o norma care va va face sa apreciati importanta pe care o are principiul autosugestiei in a transforma dorinta in echivalentul ei fizic.
Increderea este o stare mentala pe care o puteti comanda, deoarece este o stare mentala care se dezvolta in mod voluntar, prin aplicarea Principiilor Dinsmicii Mentale.
Repetarea indicatiilor si ordinelor catre mintea voastra este singura metoda cunoscuta pentru a dezolta in mod voluntar increderea.
Poate sensul poate deveni mai clar cu ajutorul explicarii motivului pentru care unii oameni pot deveni criminali.

Conform teoriei unui cunoscut criminalist, cand oamenii intra in contact pentru prima oara cu o crima, o resping, dar daca raman in contact cu aceasta crima, se obisnuiesc cu ea si o tolereaza, iar daca acest contact se prelungeste, acsti oameni se adapteaza situatiei si raman influentati de aceasta.
Acest lucru demonstreza ca orice impuls al gandului, repetat de mai multe ori, termina prin a fi acceptat de minte, care incpe sa-l transforme in echivalentul sau fizic cu ajutorul sistemului practic disponbil.

Iata deci un alt principiu care trebuie luat in considerare si raportat la ceea ce a fost spus pana acum: toate gandurile care au fost insotite de sentimente si amestecate cu incredere incep sa se traduca imediat in echivalentul lor fizic.
Emotiile, sau daca vreti, partile sentimentale ale gandirii, sunt factorii care confera gandurilor noastre vitalitate si actiune; emotiile increderii, dragostea si sexul, cand sunt amestecate cu orice impuls al gandirii, dau mai multa forta actiunii decat i-ar putea da oricare dintre aceste emotii luata ca atare.
Pot atinge si influenta subconstientul nu numai impulsurile gandului care au fost amestecate cu incredere, ci si cele amestecate cu orice emotie, fie ea pozitiva sau negativa.

Nimeni nu este urmarit de ghinion

Aceasta afirmatie da de inteles faptul ca mintea va traduce in echivalentul sau fizic un impuls mental negativ sau distructiv la fl de repede ca si cum ar actiona in cazul unui impuls denatura pozitiva sau constructiva.
Aceasta poate explica ciudatul fenomen pe care milioane de persoane il numesc ghinion: exista milioane de persoane care cred ca sunt condamnate la saracie si la esec de catre o forta ciudata, asupra carora cred ca nu au nici un control; acestea sunt creatoarele propriilor lor nenorociri, tocmai din cauza acestei credinte negative, care esteculeasa de minte si tradusa in echivalentul sau fizic.

In acest moment este logic sa va amintim inca o data cum este posibil sa va bucurati de fructele oricarei dorinte care se vrea transformata in echivalentul sau fizic, trecand-o, pur si simplu, prin filtrul mintii.
credinta voastra sau increderea este elementul care determina actiunea subconstientului vostru.

Vis-a-vis de mintea voastra, comportati-va ca si cum ati fi deja posesorii a ceea ce doriti sa obtineti si astfel, mintea voastra va traduce acea stare in echivalentul sau fizic, cu mijloacele cele mai directe posibile.
In practica, orice ordin este dat mintii intr-o stare de incredere va fi executat fara doar si poate.
Este esential sa va incurajati emotiile pozitive pentru ca acestea sa devina fortele dominante ale mintii voastre si sa descurajati sau sa eliminati definitiv emotiile negetive. O minte plina de emotii pozitive devine receptor potrivit pentru acea stare mentala cunoscuta si sub numele de incredere.
O astfel de minte poate, deci, instructiuniile care ii sunt date si in baza carora va actiona imediat, pentru a realiza ceea ce i-a fost cerut.

In secolele trecute, teologii au atras atentia lumii aflate in razboi sa aiba incredere intr-o dogma sau alta, dar nu au explicat niciodata omenirii cum sa aiba incredere si cu atat mai putin au explicat ca increderea/credinta este "o stare mentala care poate fi indusa cu ajutorul autosugestiei.
Va vm explica in continuare tot ceea ce se stie despre principiul prin care increderea poate fi dezoltata acolo unde nu exista inca.

Inainte de a incepe ar trebui sa va readucti aminte ca increderea este elixirul etern care da viata, puterea si actiunea impulsului gandului:
-Increderea este punctul de plecare catre orice tinta care se doreste a fi atinsa.
-Increderea este baza tuturor miracolelor si a tuturor misterelor care nu pot fi explicate de legile stiintei.
-Increderea este sigurul antidot cunoscut impotriva ratarii, este elementul care transforma vibratiile normale ale mintii in echivalntul sau spiritual, este unica energie cu ajutorul careia energia cosmica poate fi captata si folosita de catre om.
Proba este simpla si usor de demonstrat, face corp comun cu autosugestia; sa ne concentram, deci, atentia asupra subiectului "autosugestie"si sa descoperim ce este aceasta si ce este aceasta capabila sa faca.
Este foarte cunoscut faptul ca o persoana ajunge sa creada ceea ce isi repeta siesi, fie ca acel lucru este adevarat, fie ca nu este.
Daca cineva repeta o minciuna de mai multe ori va termina prin a accepta acea minciuna ca pe un adevar, ba mai mult, acea persoana insasi va crede ca minciuna este, de fapt, adevar.fiecare este ceea ce este, in functie de gandurile dominante care ii ocupa mintea si gandurile pe care omul si le poate introduce in mod deliberat in minte si si le poate dezvolta si prin care poate imbina una sau mai multe emotii, constituie forta care ii dirijeaza si ii controleaza fiecare miscare sau actiune.
Ajungem, astfel, la urmatorul enunt: gandurile combinate cu orice fel de sentiment constituie o forta magnetica care atrage alte ganduri similare sau corelative.
Un gand astfel magnetizat cu emotii, poate fi comparat cu o samanta care, daca este plantata intr-un pamant fertil, germineaza, creste si se multiplica in mod repetat pana cand ceea ce era o mica samanta se transforma in milioane de seminte de acelasi tip.
Mintea umana atrage in moment constant vibratiile care sunt in armonie cu ceea ce exista in ea, ; fiecare gand, idee, program sau scop, atrage dupa sine o infinitat de idei asemanatoare , pe care le adauga fortelor sale , si crste pana cand devine un gand dominant si motivant pentru individul care il gazduieste.
Acum sa ne intoarcm la punctul d plecare si sa vdem modul in care acea samanta originara, aca ideee poate fi fixata in minte.
Lucrul e simplu: orice idee,priect sau scop, poate fi fixata in minte cu ajutorul repetitiei, zi de zi.
Eliminati toate elementele negative datorate mediului si incepeti sa va va puneti din nou viata in ordine.
Facand inventarul pasivelor si activelo din viata voastra, probabil, veti descoperi ca marea voastra slabiciune este lipsa de incredere in voi insiva; acest hadicappoate fi rezolvat si timiditatea poate fi transformata in curajmultumita pricipiului autosugestiei.
Aplicarea acestui principiupoate fi realizata prin intermediul unui simplu sistem de impulsuri pozitive ale gandului, repetate pana can devin part activa a subconstientului vostru.

Formula autoincrederii

1. Stiu ca posed abilitatea de a-mi atinge scopul in viata, intre timp imi propun mie insumi sa actionez continuu si tenace. Acum si aici promit sa intreprin aceasta actiune.
2. Sunt constient de faptul ca acerste ganduri care ma dominase vor traduce/ transfera in realitate fizica; intre timp imi voi concentra atentia asupra felului de persoana care vreau sa devin, creandu-mi in minte imaginea reala a acestei persoane.
3. Stiu ca prin autosugestie, orice dorinta pe care eu o mentin cu perseverenta in mintea mea va incerca sa se manifeste in forma fizica, pentru a realiza obiectivul propus; ,in scimb, imi voi propune sa dedic 10 min. pe zi pentru a-mi dezvolta
increderea in sine.
4. Am facu o declaratie clara a principalului scop pe care vreau sa il atin in viata si nu voi incerca sa ating acel scop pana cand nu am dezvoltat in mine destula incredere.
5.Imi dau perfect seama ca nici o bogatie sau pozitie sociala nu poate sa dureze mult daca nu se bazeaza pe adevar si justitie. Intre timp, nu voi accepta nici o indatorire care sa nu aduca beneficii tuturor persoanelor implicate.
Printre randurile acestei formule,exista o lege pe care nimeni nu a fost in stare sa o explice si numele acestei legi nu este foarte important; importat este faptul ca functioneaza in slujba gloriei si succesului umanitatii daca este folosita in mod constructiv; pe de alta parte, daca este folosita in scopuri distructive, va distruge la fel de usor.
In afirmatia precedenta exista un mare adevar si mai precis acesta se refera la faptul ca aceia care accepta infrangerea, isi incheie viata in saracie, mizerie si disperare, si patesc acest lucru doar din cauza aplicarii negative a principiului autosugestiei.
Cauza tuturor acestora sta in faptul ca orice impuls al gandirii are tendinta de a se transforma in echivalentul sau fizic.

Puterea de distrugere a gandurilor negative

Mintea nu face nici o distinctie intre impulsurile gandurilor constructive si acelea a gandurilor distructive; aceasta lucreaza cu materialul pe care noi i-l furnizam prin intermediul impulsului gandirii.
Ea va traduce intr-un rezultat real la fel de bine un gand propulsat de frica, ca si pe unul sustinut de curaj si incredere.
Asa cum electricitatea este motorul industriei si aduce servicii, daca este folosita in mod constructiv sau ucide, daca este folosita in mod eronat, tot asa legea autosugestiei va conduce la pace si prosperitate sau la mizerie, esec sau moarte, in functie de masura in care veti reusi sa o intelegeti sa o aplicati.
Daca va umpleti mintea de frica, dubiu si neincredere, legea autosugestiei va prelua spuiritul neincrederii si il va folosi ca pe o schema, iar mintea voastra va lucra in sensul traducerii acestein asheme in echivalentul ei fizic.
Asa cum vantul impinge o barca la est si una la vest, tot asa si legea autodistrugerii va va ridica si va va lasa in functie de cum veti manevra velele gandului vostru.


print email

Psihologia Persuasiunii
Amplifica-ti puterea de convingere
Invata sa te aperi de manipulare

48 legi pt a reusi in viata
Invata jocul puterii
Un salt in perspectiva

Sun Tzu - Arta Razboiului
Aratate puternic cand esti slab
Si slab cand esti puternic

Secretele Succesului
Cum sa iti faci prieteni
Cum sa devii influent

NLP - Calea Succeslui
Prima carte de NLP
scrisa in limba romana